Николай Тинков, който досега беше Портфолио маркетинг мениджър в Кока-Кола ХБК

...
Николай Тинков, който досега беше Портфолио маркетинг мениджър в Кока-Кола ХБК
Коментари Харесай

Нов маркетинг директор в Кока-Кола ХБК България

Николай Тинков, който до момента беше Портфолио маркетинг управител в Кока-Кола ХБК България, е новият шеф „ Маркетинг “ на компанията. В новата си роля той ще дава отговор за маркетинг развиването на безалкохолния бизнес на Кока-Кола ХБК България, работейки в тясно съдействие с The Coca Cola Company и Monster Energy Company. Тинков наследява позицията от Христина Георгиева, която от началото на месец декември заема нова роля с фокус върху развиването на световноизвестни марки като Schweppes, Kinley и Lurisia за всички 29 пазара в групата Кока-Кола ХБК.

„ Благодаря за гласуваното ми доверие да поема поста маркетинг шеф на Кока-Кола ХБК България. Вярвам, че с екипа ни от потвърдени експерти ще продължим да внедряваме голям брой новаторски тактики, деликатно планувани и вдъхновяващи планове, които освен ще утвърдят, само че и ще ускорят устойчивия напредък и рентабилността на компанията. Оставаме фокусирани върху основаването на спомагателна стойност за клиентите ни и запазването на лидерската ни позиция в промишлеността. “, показа Николай Тинков.

Николай се причислява към екипа на Кока-Кола ХБК България при започване на 2021 година като началник Търговски маркетинг. Той има над 15 години опит в бързооборотните артикули, добит от разнообразни функционалности в продажбите, комерсиалния маркетинг и маркетинга в компании като Heineken и Diageo. В последната си роля като Портфолио маркетинг управител съумява да построи мощно зает и стимулиран екип, който реализира редица значими резултати. Само за две години той оказва основен принос за установяването на десетки печеливши тактики за безалкохолното портфолио на компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР